Dia Mundial de la síndrome de Down 2020

Amb motiu del Dia Mundial de la síndrome de Down, la nostra Federació ha preparat un vídeo i un manifest.

Amb motiu del Dia Mundial de la síndrome de Down, la nostra Federació ha preparat un vídeo protagonitzat per persones de les entitats que conformen Down Catalunya. L’acompanya aquest manifest:

Avui, Dia Mundial de la Síndrome de Down, volem reivindicar un cop més la condició de ciutadans/es de ple dret i el poder gaudir d’una vida plena i socialment inclusiva per a les persones amb síndrome de Down.

Les persones amb síndrome de Down reclamem un cop més:

– Les mateixes oportunitats que tothom a desenvolupar al màxim les nostres capacitats. Això vol dir rebre una educació inclusiva i de qualitat en totes les etapes de la vida, amb els suports necessaris.

– Participar en qualsevol esdeveniment social, sense exclusions; tenim opinions, tenim somnis, reptes, i per això volem que la societat escolti la nostra veu com la de les altres persones, sense discriminacions.

– Els drets bàsics que corresponen a qualsevol persona. A treballar, viure independent,  cuidar de la nostra salut i fer esport, tenir espais d’intimitat, votar, moure’ns i viatjar en llibertat, tenir parella i formar una família, o gaudir d’una jubilació amb garanties

Volem una societat orgullosa de la seva diversitat.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=-Pjhxrw7alY[/embedyt]

COMPARTEIX

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament.   
Privacidad