Down Catalunya inicia la campanya ‘ambWdeDoWn’ de cara al Dia Mundial de la síndrome de Down

Amb motiu del Dia Mundial de la síndrome de Down que es celebra el proper diumenge dia 21 de març, Down Catalunya inicia la campanya ‘#ambWdeDoWn’

 

Barcelona, 19 de març de 2021. Amb motiu del Dia Mundial de la síndrome de Down que es celebra el proper diumenge dia 21 de març, Down Catalunya inicia la campanya ‘#ambWdeDoWn’, amb un vídeo inclusiu no exempt d’un cert sentit del humor.

 

En l’espot, es mostra una família que està a casa jugant a l’Scrabble i on un noi amb la síndrome de Down no acaba de trobar la paraula per col·locar,  però gràcies a una ‘genial idea’ pot aconseguir posar-la al taulell.

 

En la campanya, s’ha volgut reflectir la situació que totes les famílies hem viscut darrerament, on el confinament i el estar aplegats fent coses junts s’ha tornat a fer ben usual. S’ha volgut destacar que el fet de jugar i passar-ho bé, ens uneix a totes les persones per igual i que tenir o no la síndrome de Down, no impedeix fer res que no es desitgi, llençant així, un missatge positiu que lluita contra els estereotips i prejudicis que avui en dia encara segueixen associant-se a la discapacitat intel·lectual.

 

El vídeo el podeu veure al següent enllaç:  https://youtu.be/FXZOrenwmdQ

COMPARTEIX

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament.   
Privacidad