Dia Mundial de la síndrome de Down 2022

Down Catalunya inicia la campanya ‘#ObjectiusSindromeDown’ de cara al Dia Mundial de la síndrome de Down 2022

Amb motiu del Dia Mundial de la síndrome de Down de 2022, Down Catalunya ha iniciat la campanya ‘#ObjectiusSindromeDown’, amb un vídeo en el que diferents persones de totes les edats amb síndrome de Down, decideixen dir el que pensen pel que fa al futur del planeta.

En el vídeo, es mostra una seguit de persones que comencen a preparar cartells, dibuixos, pancartes… amb uns missatges que, enguany, han volgut vincular als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) proposats per les Nacions Unides i que tenen com a horitzó, l’any 2030.

En la campanya d’aquest any s’ha apostat per a mostrar que les persones amb síndrome de Down tenen els mateixos anhels i desitjos que tothom i estan igual o més conscienciats amb el planeta que la resta del mon. Mostrem que la seva discapacitat ni és cap excusa ni cap problema per a demanar, exigir, un planeta més net, amb menys contaminants, amb situacions d’igualtat per a tothom o amb una educació de qualitat, entre molts altres temes.

Els ODS són temes que ens uneixen a totes les persones per igual i la campanya mostra que tenir o no la síndrome de Down, no impedeix fer res que no es desitgi, llençant així, un missatge positiu que lluita contra els estereotips i prejudicis que avui en dia encara segueixen associant-se a la discapacitat intel·lectual.

El vídeo el podeu veure al següent enllaç:  https://www.youtube.com/watch?v=OsQpWNvnJO0&t=2s

COMPARTEIX

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament.   
Privacidad