Col·labora amb nosaltres

Bizum

Envia la quantitat desitjada al codi 05285

Transferència bancària

CaixaBank : ES41 2100 0850 1402 0037 8053
BBVA: ES29 0182 0845 1602 0805 3249

Fes-te voluntari/a

Explica’ns qui ets, què t’agrada fer i com creus que ens pots donar un cop de mà. A Down Catalunya tenim una modesta bossa de voluntaris, que són imprescindibles per al nostre funcionament, i per això per a nosaltres sempre és motiu d’alegria poder-la ampliar. Alguns acompanyen els joves en les seves activitats, altres col·laboren amb l’entitat en temes organitzatius i logístics.

I tu, què ens proposes?

Fes-te empresa col·laboradora

Si representes a una societat, de la mida que sigui, pots convertir-la en empresa col·laboradora de Down Catalunya. Només has d’escriure’ns i entre les dues parts explorarem la millor forma de col·laborar. Les nostres necessitats són múltiples (patrocinis, serveis gratuïts, aportacions en espècies, un canvi de local…), però també les nostres capacitats. No només ens encarregarem de proclamar aquesta col·laboració als quatre vents, sinó que fins i tot, si s’escau, podem trobar voluntaris entre els nostres joves per algun acte puntual que organitzi la teva empresa.

Fes-te amic o amiga

Fer-se amic/amiga de Down Catalunya és tan senzill com decidir que vols donar suport a la tasca de la Coordinadora amb una aportació econòmica anual de la quantitat que tu mateix decideixes. A partir d’aquí, et tenim informat de qualsevol activitat que es pensi dur a terme, comptem amb la teva opinió i empatia, t’obrim les portes sempre que ens vulguis consultar alguna cosa i sempre que hi ha alguna cosa amb la qual obsequiar tu ets el primer.