PA

Per sisè any consecutiu, torna “Vine a Port Aventura amb Down Catalunya”. La cita, oberta a tothom i a quanta més gent millor, tindrà lloc dissabte 4 d’octubre, per un preu de només 18 euros l’entrada. En edicions anteriors ens han acompanyat aproximadament 5.000 persones. Aquest any volem superar aquesta xifra i per això et demanem que ens ajudis animant tots els teus amics i coneguts a participar-hi.

Dels diners de l’entrada, una part majoritària es destina a cobrir costos, mentre que el restant es destina a Down Catalunya i a les seves entitats membres (Astrid 21 Girona, Aura Fundació, Andi-Down Sabadell, Barcelona Down, Down Lleida, Down Tarragona i Fundació Reto). Es tracta, doncs, d’una jornada per a la diversió i la convivència, però a l’hora d’una jornada solidària.

Ah! I com cada any, a més de tota l’oferta d’oci i atraccions de Port Aventura, pel matí hi haurà un meravellós espectacle protagonitzat per un grup de joves amb síndrome de Down al Gran Teatre Imperial del parc. No t’ho pots perdre! Ens veiem el 4 d’octubre!

Ja pots comprar entrades a través d’alguna de les entitats de Down Catalunya o directament a Down Catalunya.

Carrer Pere Vergés, 1, despatx 9-4 Barcelona.  De 9 a 14 hores del matí. Metro: La Pau (L2 i L4).

Down Catalunya també dona la possibilitat d’encarregar-les, per telèfon o correu electrònic. Posa’t en contacte amb nosaltres: info@sindromedown.cat  / 93 278 08 11