nensamics

Osca, a l’Aragó, ha acollit entre l’1 i el 4 de novembre la XII Trobada de Famílies que organitza Down España, i a la qual han assistit més de 500 persones. En aquesta trobada han participat diversos experts, que han tractat temes com l’esport inclusiu, la vida independent, l’envelliment o el paper de les famílies com a motor de l’autonomia personal, entre d’altres.

Tres joves de Down Lleida, Tonet Ramírez, Esther Nadal i Jordi Balcells, han participat en diferents taules rodones, explicant les seves experiències en vida independent, hàbits d’alimentació saludables i lectura fàcil. A més, a la trobada hi han assistit nombroses famílies de Down Tarragona, Astrid 21 de Girona, Andi Sabadell i Down Lleida.

Com sempre, a banda de les activitats formatives, hi ha hagut també temps per l’oci. Down Huesca ha organitzat una visita al casc antic de la ciutat i al castell medieval de Loarre, situat als afores, i des d’on es pot apreciar el meravellós paisatge d’Osca. Si no hi heu estat mai, us el recomanem!