Principis

Col·labora

La Coordinadora Down Catalunya neix amb l’objectiu de treballar en pro de les persones amb discapacitat intel·lectual, especialment aquelles amb la Síndrome de Down.

La seva creació sorgeix de la voluntat d’algunes de les diferents associacions i fundacions de persones amb Síndrome de Down de Catalunya, membres de Down Espanya, amb la finalitat de formar una plataforma conjunta per treballar en la millora de la qualitat de vida de totes les persones amb la Síndrome de Down de tot el territori català.

Missió

Donar resposta als reptes que plantegen les persones amb síndrome de Down per desenvolupar el projecte de vida que elles mateixes determinin.

Visió

Què fem?

Esdevenir un referent, tant en l’àmbit institucional con el social, en la defensa del compliment de la Convenció Internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

Cóm ho fem?

A través del suport eficaç a les nostres entitats federades, fomentant projectes sostenibles e innovadors d’ intervenció i formació per aquest col·lectiu i el seu entorn de suport i impulsant accions d’investigació i sensibilització de la societat.

Valors

  • COMPROMÍS amb les persones amb Síndrome de Down i les seves famílies.
  • AUTODETERMINACIÓ i AUTONOMIA de les persones amb Síndrome de Down.
  • IGUALTAT d’oportunitats.
  • EFICÀCIA mitjançant el treball en xarxa que asseguri un aprenentatge conjunt i un enriquiment mutu als professionals.