De cara a la celebració de l’onzena Trobada de Famílies que com cada any, organitza Down Catalunya i la Fundació PortAventura, aquest 2019 comptem amb més col·laboracions que mai a l’hora de fer la difusió i venda d’entrades.

Els amics de les sabateries Querol tornen a posar a la disposició dels seus clients, la possibilitat de comprar les entrades a les seves botigues (veieu desglossat aquí), la Colla Castellera Xicots de Vilafranca, la Federació de Diables de Barcelona, la Federació d’Ateneus de Catalunya i la FAPAES ens ajuden un any més en la difusió i tres grans eixos comercials de Barcelona, s’hi han volgut sumar enguany. Son Sant Martí Eix Comercial, l’Eix Comercial Poble Nou i Sant Antoni Comerç. En aquest darrer, ens podreu trobar per comprar les vostres entrades al matí dels dies 7 i 21 dins del Mercat de Sant Antoni i el 29 al Mercat Dominical del mateix recinte.

Recordeu que el preu especial de les entrades, és de només 20€ i que aquest any es celebrarà el proper dissabte 5 d’octubre.