webteca pantallazo

Després de molts mesos de feina, Down Catalunya se sent orgullosa de poder anunciar que des d’aquest mes de desembre, està en marxa la Webteca inclusiva, una web ideada i dissenyada per la nostra entitat i que persegueix convertir-se en una font de consulta i d’intercanvi de material educatiu.

La Webteca, està pensada per a mestres, entitats socials, mares i pares, i en general per a qualsevol persona que tingui la motivació, l’interès i/o el deure d’atendre alumnes en qualsevol context.

En ella, es pot cercar des de recursos educatius que afavoreixen l’inclusió, materials d’aprenentatge, activitats per a posar en pràctica a l’aula, artícles d’interès o jocs i dinàmiques en l’àmbit del lleure i l’oci, entre d’altres.

La webteca inclusiva és gratuïta i d’accés lliure per a tothom. Tanmateix, està oberta a la recepció per part de professionals de l’educació i de l’atenció a les persones amb discapacitat intel.lectual, d’adaptacions o altre tipus de materials que creguin que pot ser útil per als demes i compta amb la supervisió de professionals que valoraràn i validaran aquests materials abans de publicar-los.