Joan Sorribes_Nickelodeon

El proper divendres 16 de juny el canal temàtic Nickelodeon emetrà un capítol especial de la seva sèrie d’animació The Loud (en castellà, Una casa de locos). En aquest capítol, els membres de la família Loud visiten uns familiars, els Casagrande, un dels fills dels quals té síndrome de Down. Aquest serà el membre més divertit de la família, i el doblatge al castellà l’ha fet el jove de Down Lleida Joan Sorribes.

El personatge al qual dobla Sorribes es diu Carlos Jr o CJ, representa que té 13 anys i en aquella família és qui millor suavitza l’ambient amb els seus comentaris quan es produeix una situació de tensió. Es caracteritza per la seva bonhomia i perquè sempre porta una corbata de llacet al coll.

Pel Joan, aquesta és una nova incursió en el món de la interpretació. Des dels vuit anys ja va participar en obres a l’Escola Municipal de Teatre de Lleida. Als 14 va actuar a la pel·lícula Herois, de Pau Freixas i Albert Espinosa, que va guanyar el premi del Públic al Festival de Màlaga de 2010. Posteriorment va participar en alguns episodis de Polseres Vermelles, també dirigida per Pau Freixas i amb guió d’Albert Espinosa. A més, entre el 2012 i 2016 va exercir de “reporter de la Llotja“, entrevistant personatges famosos en directe al Teatre de la Llotja de Lleida.

foto