El dissabte 6 d’octubre ens varem trobar més de 4.000 persones d’arreu de Catalunya a PortAventura per passar una dia inolvidable i ple d’emocions.

public

espectacle

El públic del Gran Teatre Xinés va poder veure un espectacle de Balls de Saló d’infants i joves de Down Tarragona i de l’escola de ball Wapachà, que van interpretar 2 peces: Mamma mia i la Roda de Merengue. En total van actuar 28 persones, entre joves amb discapacitat i sense. Va ser La Síndrome del Ball, un gran èxit que els assistents van corejar amb il·lusió. La Fundació Port Aventura va regalar al públic una actuació típica de Halloween que va fer tremolar de gust als assistents al teatre: Mistery Resurrection.

Ens van acompanyar la Hble. Vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Joana Ortega, la Sra. Pilar Sanjuán, presidenta de Down Catalunya, el Sr. Carlo Umberto Bunomi, president de la Fundació Invest for Children, el Sr. Ramon Marsal, president de la Fundació Port Aventura, el Sr. Marc Simon, director de l’Àrea Social de la Fundació “la Caixa” i altres autoritats de la Generalitat de Catalunya.

perill

Moments emotius d’alegria va ser el que més es va viure al Parc d’atraccions.

Ha estat un dia inoblidable per a tothom!!

portaventuralogos1