Vine a Port Aventura i col·labora amb Down Catalunya

El proper dissabte 5 d’octubre, Down Catalunya vol compartir amb tu un dia de diversió i solidaritat. Vine a Port Aventura per l’increïble preu de 20€/persona i gaudeix d’un dia ple d’emocions! Amb la compra de la teva entrada al parc estaràs col·laborant perquè els projectes de Down Catalunya es facin realitat.

Com veuràs a la dreta d’aquest text, pots escollir quàntes entrades vols. Només has de:

  • Fer el pagament
  • Imprimir el correu que t’arribarà seguidament
  • Lliurar el correu imprès  a la taquilla 1 de Port Aventura el dia 5 d’octubre. En aquell moment t’entregarem les entrades.

Si tens qualsevol dubte, truca’ns al 93 278 08 11 o envia’ns un correu a info@sindromedown.cat.

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Selecciona el número d’entrades

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable: COORDINADORA SÍNDROME DE DOWN DE CATALUNYA
Finalitat: Informació i promoció d’allò relatiu amb DOWN CATALUNYA i els seus col·laboradors.
De conformitat amb el que estableixen els arts. 6.1.a), 7 i 8 del REGLAMENT (UE) 20.167.679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades, i en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les seves dades personals estan incorporades en un fitxer informàtic propietat de COORDINADORA SÍNDROME DE DOWN DE CATALUNYA, amb la finalitat de mantenir, desenvolupar i controlar la relació que pugui establir-se entre les parts, enviar informació sobre els serveis, activitats i esdeveniments d’interès de la COORDINADORA CATALANA SÍNDROME DE DOWN la seva publicació en el Directori de les Fundacions Espanyoles i el seu tractament per a estudis desenvolupats per la COORDINADORA CATALANA SÍNDROME DE DOWN. L’interessat té el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercitar dirigint-se al responsable del fitxer, COORDINADORA SÍNDROME DE DOWN DE CATALUNYA. info@sindromedown.cat