OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’Alexis, entrenant amb el Joan, l’Albert i la Jordina al Complex Esportiu Mar Bella

L’Alexis Pérez Vida és un estudiant de Psicologia de 27 anys que porta tota la vida fent esport, sobretot curses de muntanya, a peu o en bicicleta. Feia anys que tenia al cap preparar-se per córrer una marató, i finalment el proper diumenge 15 de març farà realitat aquest desig, a la Zurich Marató de Barcelona. I, per fer encara més gran aquesta experiència, l’Alexis ha decidit transformar el seu repte personal en un repte solidari.

En honor a la seva tieta María José, que té síndrome de Down, l’Alexis vol dedicar la seva cursa a les persones amb aquesta condició, i per això ha obert una campanya de crowdfunding, els beneficis de la qual es destinaran íntegrament als programes que du a terme Down Catalunya.

Podeu col·laborar amb la campanya a través d’aquest link:

http://www.migranodearena.org/es/reto/5547/bcn-2015-mi-primera-maraton/

A Down Catalunya ens sentim encantats i emocionats per aquest gest de l’Alexis, i per això no  volem deixar que faci ell tot l’esforç. Als darrers quilòmetres, que segons els experts és quan les cames comencen a fer figa, l’Alexis s’anirà trobant a un noi o noia amb síndrome de Down que l’acompanyarà una estona, la que pugui. Estem convençuts que, amb l’energia que li transmetran els nostres joves durant aquest tram final, l’Alexis arribarà a la meta carregat de força i bones sensacions.

Aquests dies l’Alexis s’entrena amb una motivació extra. I també ha tingut l’oportunitat de conèixer i entrenar amb alguns dels joves que l’acompanyaran. El podeu seguir a través dels seus comptes de twitter (@360vida) i instagram (alexis360). Força Alexis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’entrenament el va dirigir l’atleta Miriam Garcia, de “Where is the limit”