Imatge_cat_25095

D’esquerra a dreta, el regidor d’esports, el propietari del
local, l’alcalde i la presidenta de Down Lleida

Down Lleida està d’enhorabona. Divendres 12 de desembre, l’alcalde de la ciutat, Àngel Ros, va signar el lloguer d’un local annex a l’actual seu de Down Lleida (plaça Sant Pere, núm.3 baixos) que els permetrà ampliar les seves instal·lacions i comptar amb un espai per dur a terme propostes d’integració laboral i atenció a les famílies, entre d’altres funcions.

La Paeria es farà càrrec del cost del lloguer d’aquest espai i el cedirà durant 25 anys a l’entitat. Aquesta ampliació del local era una de les necessitats de Down Lleida, fundada l’any 1995 per un grup de mares i pares “amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down i incorporar-les de manera activa dins de la societat”.

En l’acte de signatura, el paer en cap va explicar que amb aquesta cessió d’ús l’Ajuntament de Lleida vol donar suport a les famílies i les seves necessitats, que en aquest cas són les que compten amb nens i nenes i nois i noies amb síndrome de Down. “La tasca realitzada per l’Associació Síndrome de Down de Lleida en els prop de 20 anys que fa que funciona ha estat clau pel ple desenvolupament dels seus fills i filles”, va remarcar l’alcalde.

“L’avenç de la societat presenta nous reptes i necessitats i per això l’Ajuntament de Lleida vol continuar donant suport, tant a l’entitat com a les famílies, per afrontar amb més espai i millor condicions un projecte que ha permès que els joves amb síndrome de Down de Lleida gaudeixin al màxim de les seves capacitats”.

La signatura la va realitzar l’alcalde de Lleida amb el propietari del local, a qui la Paeria vol agrair les facilitats que han permès l’acord.