Col·labora

Webteca inclusiva

La Webteca Inclusiva és un banc digital de recursos pedagògics per facilitar la inclusió en l’escola ordinària dels infants i joves amb discapacitat intel·lectual

Fes un donatiu

Inserció laboral

Treballem per a què les persones amb discapacitat intel·lectual s’incorporin al mercat ordinat de treball i ho fem amb la metodologia del “Treball amb Suport”

 

Fes un donatiu

Dones Down

Les nenes i dones amb síndrome de Down afronten una doble discriminació per la seva condició de gènere i per la seva discapacitat. Canviem aquesta realitat.

Fes un donatiu

Autonomia personal

A Down Catalunya defensem l’autonomia personal de les persones amb síndrome de Down i treballem per la seva autodeterminació 

Fes un donatiu

Altres formes de col·laborar

Explica’ns qui ets, què t’agrada fer i com creus que ens pots donar un cop de mà. A Down Catalunya tenim una modesta bossa de voluntaris, que són imprescindibles per al nostre funcionament, i per això per a nosaltres sempre és motiu d’alegria poder-la ampliar. Alguns acompanyen els joves en les seves activitats, altres col·laboren amb l’entitat en temes organitzatius i logístics. I tu, què ens proposes?

Escriu-nos: info@sindromedown.cat

Si representes a una societat, de la mida que sigui, pots convertir-la en empresa col·laboradora de Down Catalunya. Només has d’escriure’ns i entre les dues parts explorarem la millor forma de col·laborar. Les nostres necessitats són múltiples (patrocinis, serveis gratuïts, aportacions en espècies, un canvi de local…), però també les nostres capacitats. No només ens encarregarem de proclamar aquesta col·laboració als quatre vents, sinó que fins i tot, si s’escau, podem trobar voluntaris entre els nostres joves per algun acte puntual que organitzi la teva empresa.

Escriu-nos: info@sindromedown.cat

Fer-se amic/amiga de Down Catalunya és tan senzill com decidir que vols donar suport a la tasca de la Coordinadora amb una aportació econòmica anual de la quantitat que tu mateix decideixes. A partir d’aquí, et tenim informat de qualsevol activitat que es pensi dur a terme, comptem amb la teva opinió i empatia, t’obrim les portes sempre que ens vulguis consultar alguna cosa i sempre que hi ha alguna cosa amb la qual obsequiar tu ets el primer.

Escriu-nos: info@sindromedown.cat