Més de 280 investigadors del més alt nivell es donaran cita a Cosmocaixa per presentar els darrers descobriments, avenços terapèutics i fomentar l’intercanvi científic entre professionals i famílies.

Hi participaran referents internacionals com el professor Weiland Huttner, director del Max Planck Institute de Biologia Cel·lular i Genètica, conegut per descobrir gens que expliquen l’evolució del cervell humà i el desenvolupament de la intel·ligència, la Dra. Li-Huei Tsai del Massachusetts Institute of Technology (MIT), que ha descobert una estratègia per revertir els símptomes de la malaltia d’Alzheimer en ratolins, amb possible futura aplicació en humans i entre molts altres, la Dra. Mara Dierssen, investigadora del Centre de Regulació Genòmica (CRG) a Barcelona, i presidenta de la Trisomy 21 Research Society (T21RS), qui mostrarà les contribucions de l’epigenètica a la neuropatologia de la síndrome de Down.

El congrés ofereix de cara a les famílies, una veritable oportunitat, ja que dedica un dia sencer a poder parlar directament amb aquests investigadors i contrastar interessos mutus (hi haurà servei d’intèrprets).

Les famílies interessades en poder assistir-hi, podeu acreditar-vos al següent enllaç