Firma del conveni

Down Catalunya i la Fundació Hospital de Nens de Barcelona han signat un conveni de col·laboració per prestar atenció odontològica als infants i joves amb síndrome de Down fins els 25 anys. Gràcies a aquest acord, l’hospital atendrà els pacients amb menys recursos sense cost o pràcticament, mentre que la resta gaudirà d’una primera visita gratuïta i d’importants descomptes en els tractaments d’odontologia i ortodòncia.

La firma oficial del conveni s’ha fet el 13 de juliol, entre sor Maria Luisa Pascual, presidenta de la Fundación Hospital de Nens, i Pilar Sanjuán, presidenta de Down Catalunya.

Els ajuts s’adjudicaran en base a les valoracions dels treballadors socials de les set entitats que formen part de Down Catalunya. Per concertar una visita, s’ha de fer també a través de qualsevol de les entitats o bé, en cas de no pertànyer a cap d’elles, escrivint-nos a info@sindromedown.cat

IMG_20160713_125855

Instal·lacions de l’Hospital de Nens

Cada intervenció precisarà d’un pressupost personalitzat, si bé, com a exemple orientatiu, l’hospital senyala que la neteja bucal té un cost de 45€. A banda, cal subratllar que un 5{3ebe092b8d29e3ca5af6948e3eac6d598287e4fd6c715459d2f0a7cc5d9e16da} de l’import total dels diners facturats en el marc d’aquest conveni es destinarà a finançar el fons disponible per als ajuts a les famílies més necessitades.

La Fundació Hospital de Nens de Barcelona és una fundació benèfica-social que exerceix les seves funcions principalment a Catalunya i té com a raó de ser l’assistència mèdica de la infància, la medecina preventiva, la docència i l’educació sanitària. L’Hospital de Nens es troba al carrer Consell de Cent 437 de Barcelona, a l’alçada del Passeig de Sant Joan.