L’Associació Cultural ‘Jo també llegeixo’, impulsora de l’aplicació per a telèfons mòbils i tauletes ‘Yo También Leo – Jo també Llegeixo’ han arribat a un acord amb la nostra Federació per tal de fer una donació de vint-i-quatre llicències de la seva aplicació per a les entitats que formen part de Down Catalunya. Aquestes llicències inclouen l’APP completa més un paquet de vocabulari extra.

‘Yo también Leo’ és una aplicació especialment dissenyada per a adaptar-se a les necessitats dels nens i nenes amb discapacitat intel·lectual, a fi de potenciar les seves capacitats, basant-se en el mètode de ‘lectura global’.

Als nens i nenes amb síndrome de Down, autisme o altres discapacitats intel·lectuals els costa entendre els conceptes abstractes (com les lletres o síl·labes). Per aquest motiu i per la seva desenvolupada memòria visual, el mètode de lectura global és perfecta per a ells i elles.

L’aplicació es desenvolupa sota supervisió pedagògica d’especialistes en l’ensenyament de la ‘lectoescriptura’ a nens i nenes amb síndrome de Down i altres tipologies de discapacitat intel·lectual.

Més Info, aquí.