El compositor i multi instrumentista nord Català Pascal Comelade, per a sumar-se als actes de celebració dels 15 anys de la nostra entitat, ha volgut cedir-nos els drets d’utilització del tema “El Ball de Sant Blai” (La Catedral d’escuradents. DISCMEDI 2009)

Nascut a Montpeller el 1955 i en contacte amb la cultura catalana des de la seva infància, des del 1974 ha residit de manera intermitent a Barcelona, on s’ha relacionat amb cantautors, músics i artistes en general, amb molts dels quals ha col·laborat, especialment amb Lluís Llach, Jaume Sisa i Enric Casasses. El seu estil, eclèctic i inclassificable i quasi exclusivament instrumental, té un marcat caràcter lúdic i d’experimentació, i sovint consisteix en recreacions insòlites de temes o estils d’origen molt divers, utilitzant en moltes ocasions, instruments de joguina.

Ha musicat espectacles de dansa, teatre i nombroses pel·lícules i es un clar reivindicador de la cultura catalana a la Catalunya del Nord. Per a nosaltres es tot un honor que ens hagi cedit aquest tema!!! Moltes gràcies Pascal!!!